HC Delfshaven 
Train
mee

DE CLUB

Hockeyclub Delfshaven is in 2015 opgericht. Het is een club van en voor de wijk, waar iedereen op z’n eigen niveau en vooral met veel plezier kan hockeyen. We zijn een gastvrije, stadse en kleurrijke vereniging waar kinderen zelf naar toe kunnen fietsen, waar iedereen welkom is en waar alle leden samen de club maken.

We zijn een vereniging in ontwikkeling. We groeien hard. We verhuizen binnenkort naar een nieuwe eigen locatie in de wijk. Tot die tijd hebben we ons hoofdkwartier op het Lloyd Multiplein, met uitzicht op de Rotterdamse haven. Vanaf de D-teams spelen we voorlopig onze thuiswedstrijden op de velden van HC Feyenoord (Rotterdam-Zuid).

Nieuws

Nieuws afbeelding

WINTERSTOP

Nieuws afbeelding

ZAALHOCKEY

De club

HC Delfshaven is opgericht om zoveel mogelijk kinderen en andere bewoners uit de wijk op een laagdrempelige manier te laten kennismaken met hockey. Een sportclub voor en van iedereen, waar men op zijn/haar eigen niveau kan sporten.

Onze visie is om een gastvrije Rotterdamse stadsclub in de buurt te zijn, waar kinderen zelf naartoe kunnen fietsen. Waar iedereen welkom is en die de wijk en het karakter van de wijk Delfshaven weerspiegelt. Een sportclub die mogelijkheden biedt voor alle inwoners in de wijk, waarbij diversiteit een extra aandachtspunt is. Een sportclub waarbij minimale investeringen nodig zijn om te kunnen sporten en actief deel te nemen aan het clubleven.

Wij geloven dat in Rotterdam Delfshaven behoefte is aan een sportclub waar iedereen een kans krijgt om met plezier en/of op hoog niveau te sporten. Met HC Delfshaven kunnen kinderen uit het stadsdeel Delfshaven een sport beoefenen die nergens anders in dit deel van Rotterdam wordt aangeboden. HC Delfhaven is een club van pioniers, doorzetters en doorpakkers en voert dit beleid op een open en transparante wijze.

HC Delfshaven heeft waardes die zeer bijzonder zijn voor een hockeyvereniging en daardoor een unieke positionering in de markt. Door deze helder en transparant te communiceren kunnen we ons onderscheiden van andere sportclubs en vrije tijds activiteiten.

Ons DNA

Stoer. We durven ervoor te gaan. 

Stads. Wij zijn pioniers, doorzetters en doorpakkers. 

Duurzaam.
Wij zijn gezond, energiek en fit, we hebben doorzettingsvermogen en doen het zelf (maar met elkaar)! 

Gastvrij.
We staan open voor het nieuwe en voor elkaar. 

Creatief.
We hebben originele ideeën en oplossingen, zien in de beperkte ruimte de uitdaging. 

Flexibel. We sporten met elkaar ook wanneer omstandigheden en houdingen veranderen.

Lees meer

Het bestuur

Onze vereniging, net als iedere andere sportvereniging, wordt aangestuurd door de leden via de Algemene Ledenvergadering (ALV). De ALV vormt daarmee het hoogste orgaan van de club. De ALV komt ten minste jaarlijks bijeen. 

Voor de aansturing van de vereniging is een bestuur aangesteld. In onze statuten staan alle formaliteiten rondom selectie van bestuurders en de inrichting van het bestuur vermeld. In de statuten van de vereniging staat ook vermeld hoe de ALV wordt voorbereid en welke onderwerpen door de ALV moeten worden besloten. 

Het bestuur bestaat thans uit de volgende personen:
Mirjam van Rijn - Voorzitter
Jan Willem Druppers - Secretaris
Sadat Aazouz - Penningmeester
Marc Knoet - Bestuurslid technische zaken
Karin Kandt - Marketing en Communicatie
Ivo Otten - Vrijwilligers

Het bestuur wordt bijgestaan door een aantal commissies met enthousiaste leden en ouders van leden. In de commissies wordt veel werk verzet en mede door de commissies kunnen wij onze club draaiende houden. Onderstaand de commissies van HC Delfshaven. Wil je ook bijdragen aan de groei van onze club, laat het weten. De vacatures staan vermeld, dus schroom niet: samen vormen wij onze club! 

Toernooicommissie (voorgezeten door de voorzitter)
Jessica Loupatty
Melda

Technische commissie (voorgezeten door het bestuurslid technische zaken)
Marc Knoet (lijncoordinator D- en C-jeugd)
Romy van der Heide (buurtsportcoach)
Mark Nellist (lijncoordinator F- en E-jeugd)
Nicoline Telgenkamp (wedstrijdsecretaris)
Rutger Wever (scheidsrechtercoordinator)

Marcom-commissie (voorgezeten door het bestuurslid algemene zaken)
Erna Truijens (ondersteuning vanuit grote broer HC Rotterdam)
Karin Kandt

Tijdelijke accommodatiecommissie (voorgezeten door Rob van Rijn)
Irena Maric (verzekeringen en formaliteiten)
Vacature onderhoud accommodatie (Conditiemetingen en MJOP)
Vacature projectmanagement verhuizing
Vacature beleid (gezonde kantine, rookbeleid etc)

Hier staan de meest recente vacatures! Samen maken we de club! Lees meer

Dikke vrienden

Wil jij Hockeyclub Delfshaven steunen? Dat kan! Voor een minimumbedrag van 25 euro word je dikke vriend van HC Delfshaven en daarmee steun je de groei van onze club en de mogelijkheid van kinderen in Delfshaven om te kunnen hockeyen. 


Jaarlijks nodigen we onze vrienden uit bij de BBQ ter afsluiting van ons ouder-kind-toernooi, waarbij leden, ouders van leden en dikke vrienden elkaar kunnen ontmoeten.

Onze grote dank gaat uit naar de grote broer Hockeyclub Rotterdam, Lionsclub Kraalberg, Rotaryclub Delfshaven, Stichting De Verre Bergen, Rotterdampas, Sportsupport, de gemeente Rotterdam, het Rabobank Rotterdam Fonds en het Deltaport Donatiefonds. Door hun steun kunnen wij alle kinderen in Delfshaven laten hockeyen en de prijs laag houden. 

Onderstaand onze dikke vrienden: dank voor jullie waardevolle bijdragen!
Vuurrood communicatie voor ons tenue, logo en huisstijl
Promoprins, voor de ondersteuning van het verkrijgen van tenues
Dees Hermans
Frans Dammers
Pieter van der Heijden
Johan Bethlehem
Familie Burger
Alwin Baaij 
Jessica Loupatty
Frans van der Heide
 

Lees meer

Sociaal veilig hockeyklimaat

Een sociaal veilig hockeyklimaat valt niet af te dwingen, het is een beleving waarvoor iedereen, die bij de club betrokken is, verantwoordelijk is. HC Delfshaven heeft de volgende voer actielijnen georganiseerd om ervoor te zorgen iedereen zich op de club veilig kan voelen: 
  • Opstellen en naleven 10 gouden afspraken van HC Delfshaven 
  • Instellen Vertrouwenscontactpersoon 
  • Een VOG is verplicht voor iedereen die zelfstandig in aanraking komt met onze jeugdleden. 
  • Gedragsregels NOC-NSF 
De 10 gouden afspraken van HC Delfshaven 
Het afgelopen jaar heeft een aantal vrijwilligers van de toernooi– en technische commissie een eerste versie van de afspraken opgesteld. Dit heeft geresulteerd in 10 gedragsafspraken die voor iedereen gelden die bij de club betrokken is. We communiceren deze regels actief. Bovendien moeten alle vrijwilligers boven de 18 jaar die contact hebben met jeugdleden zich er actief aan committeren. 

Aanvragen VOG 
Voor iedereen boven de 18 jaar die contacten heeft met jeugdleden of een bestuursfunctie uitoefent, vraagt de club een VOG aan. 

De volgende vrijwilligers worden gescreend: 

1. Alle bestuursleden 
2. Alle leden van de technische commissie 
3. De buurtsportcoach 
4. Alle leden van de toernooicommissie 
5. Alle zelfstandig functionerende trainers 

Een ervaren Vertrouwenscontactpersoon 
Om eventueel grensoverschrijdend gedrag te kunnen melden, heeft de club een Vertrouwenscontactpersoon in het leven geroepen.  Gekozen is voor een ervaren kinderarts, Jurjen Boes, tevens trimhockeylid van onze club, die deze rol ook bij een ziekenhuis in de omgeving (Maasstad Ziekenhuis) vervult. 

Gedragsregels NOC-NSF 
Alle trainers worden vanaf vaststelling van dit beleid tijdens de reguliere avondsessies voor trainers geïnformeerd over de gedragsregels van de NOCNSF. Kwesties, dilemma’s en aandachtspunten worden dan besproken.  De buurtsportcoach Romy van der Heide (afgestudeerd pedagoog met specialisatie sport) houdt zicht op de  trainingen, om te zien hoe de trainingen lopen, of de kinderen genieten en praat dan ook even bij met de ouders. 

Lees meer
logo klein
 

Kom erbij!

Lid worden !

Waarom
Wil je met ons meedoen, met ons trainen? Kom erbij! Ook als je nog niet zo goed weet wat hockey is en het gewoon wilt leren. Want wij laten je graag zien hoe leuk hockey is, een gave sport voor iedereen. Dus kom eens kijken bij een training of doe een keertje mee. Misschien wil je daarna niets anders meer!

Trainingslid - Jeugd
Een stoere, creatieve en flexibele club. Dat zijn wij. En steeds in ontwikkeling. Op die manier trainen wij ook. Onze trainingsleden spelen (nog) geen competitie, trainen wekelijks in de zaal of op het veld en hebben twee keer per jaar een toernooi. 

Competitielid - Jeugd
Wij spelen ook competitie met de jeugd. Die competitiewedstrijden spelen wij op het Lloyd Multiplein (F- en E-jeugd) en op Varkenoord, homebase van HC Feijenoord (Voor de D- en C-jeugd). We trainen de hele week door in Delfshaven en Noord en de wedstrijden vinden plaats op zaterdagochtend en begin van de middag. 

Trimhockeylid - Senioren (18+)
Op donderdagavond wordt er getrimhockeyd. Na rustig inspelen, worden de vaardigheden bijgespijkerd met een aantal oefeningen en de training wordt afgesloten met een partijtje. Daarna kunnen de leden nog iets drinken in het clubhuis: sportief en gezellig! 


 
logo klein

Proefles gratis

Wil je kennismaken met Hockeyclub Delfshaven? Klik hier om je aan te melden! Je kunt tijdens de proefles altijd een stick lenen, maar als je lid wordt, dan willen we graag dat je een stick aanschaft, zodat andere kinderen weer gebruik kunnen maken van onze leen-sticks.

logo klein

Contributie

Ieder KNHB-competitie-jeugdlid betaalt 140 euro per jaar. Trainingsleden (hockeyschool, funkey en de schoolsportverenigingen) betalen 124 euro per jaar. Trimhockeyleden hebben de keuze tussen een strippenkaart (40 euro voor 10 keer) en een jaarabonnement (124 euro). Heb je een Rotterdampas, dan krijg je 25 euro korting op de jaarcontributie.  Zie verder het huishoudelijk reglement voor de nadere toelichting over incasso, Rotterdampas en andere informatie.   Inschrijfformulier

logo klein

Documenten

Klik hieronder om de openbare documenten te zien.

Open documenten

logo klein
 

De trainers


Buurtsportcoach Romy

Hockeyclub Delfshaven heeft een buurtsportcoach, Romy van der Heide. Romy heeft pedagogiek gestudeerd en kon na haar afstuderen direct bij ons aan de slag. Zij gaat samenwerking aan met andere partijen in Delfshaven, coördineert de trainingen en geeft clinics op de meest onverwachte plekken in de wijk. Dit alles om ervoor te zorgen dat ieder kind in Delfshaven de mogelijkheid krijgt om te hockeyen. 

Trimhockey

Op donderdagavond kunnen volwassenen meedoen met trimhockey op het Lloyd Multiplein. Een leuke manier om kennis te maken met hockey, de vaardigheden te verbeteren en partijtje te kunnen spelen. Deze trainingen worden gegeven door Mark Nellist en Nicole.

Competitieleden: ouders geven training

Als je zoon of dochter competitie speelt bij HC Delfshaven, dan wordt van de teams verwacht dat een aantal ouders zelf training geven, ondersteund door de trainingscoordinator van HC Delfshaven. Zelf training geven is een erg leuke manier om betrokken te zijn bij de hockeyactiviteiten van het team van de zoon of dochter. 

We zoeken nog trainers

 

Hallo enthousiaste trainers of ouders die trainer willen worden! Komen jullie ons helpen? We kunnen je zelfs opleiden. Neem contact op via [email protected]

 

Veel Gestelde vragen

Op dit moment bieden we trimhockey aan voor volwassenen, op donderdagavond van 20.00-21.30uur op het Lloyd Multiplein. Kom vooral een keer proeftrainen! Je kunt een lidmaatschap afnemen, of een strippenkaart: wel zo flexibel! Een stick is altijd te leen en zelfs te koop, dus schaf een bitje en scheenbeschermers aan en we zien je snel tijdens de trimhockey! Vragen? Stel ze gerust aan [email protected]
Bij HC Delfshaven kun je vanaf nu alleen nog pinnen. We accepteren geen contant geld meer. Wel zo veilig en makkelijk! 
Voor zaalhockey heb je inderdaad een andere stick nodig, een buitenstick is in de zaal niet toegestaan. De club heeft enkele leensticks liggen, dus vraag dat even na bij de trainer of iemand in de kantine. En anders kun je een zaalhockeystick aanschaffen, bijvoorbeeld bij DAKA. Je hebt in de zaal ook zaalschoenen nodig, want buitenschoenen zijn niet toegestaan. Je mag ook binnen gymschoenen dragen. 

De bal bij zaalhockey is minder hard. Tenue, bitje en scheenbeschermers zijn bij de wedstrijden verplicht. 
Tijdens de voorjaars-ALV is het Sociaal veilige sportklimaatbeleid vastgesteld. Hierin is onder andere te lezen dat alle personen die, zonder toezicht, kinderen trainen of begeleiden, verplicht een VOG dienen te hebben. Het bestuur van HC Delfshaven houdt daar zicht op. Concreet betekent dat, dat alle bestuursleden, leden van de toernooicommissie, vaste trainers (dus niet de ouders die op vrijdag onder toezicht van de trainingscoordinator training geven) een VOG hebben ingeleverd bij de club. 

Heb je hier vragen over, laat het ons weten. Schiet een bestuurslid aan op de club of stel je vraag via [email protected] 
HC Delfshaven is een club van, voor en door de wijk. We zijn gastvrij voor iedereen en iedereen hoort zich bij HC Delfshaven thuis te voelen en zijn of haar talenten op of rond het veld te kunnen inzetten. 

Om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis kan voelen hebben we 10 gouden regels opgesteld, hebben de competitieteams zelf, begeleid door de trainers, regens opgesteld, en organiseren we ouder- en trainersavonden om te bespreken wat ervoor nodig is om die gastvrije club te zijn en te blijven. We hebben beleid opgesteld, dat op de website kan worden geraadpleegd, maar belangrijker is het nog dat we een continue gesprek voeren met onze jeugdleden, ouders van jeugdleden, onze trainers en zelfs waar nodig in het bestuur. 

Heb je hier vragen over, of een suggestie voor, laat het ons weten! Spreek 1 van de bestuursleden of de trainingscoordinator aan op de club, of stuur een mail aan [email protected] 
Hockeyclub Delfshaven heeft een vertrouwenscontactpersoon. Jurjen Boes, vader van twee zonen waarvan er 1 hockeyt bij de club, is onze vertrouwenscontactpersoon.

Jurjen is kinderarts in het Maasstadziekenhuis en daar ook vertrouwenscontactpersoon, dus de functie is hem vertrouwd. 

Als je het gevoel hebt dat jijzelf, of dat 1 van je kinderen niet eerlijk wordt behandeld, er misschien sprake is van pesten of ander onprettig gedrag op de club en je hebt het gevoel dat je niet wordt gehoord door de trainers, de trainerscoordinator of 1 van de bestuursleden, blijf er dan niet mee zitten, maar geef het door aan Jurjen via [email protected] Jurjen neemt verzoeken persoonlijk in behandeling en staat niet onder het bestuur, maar heeft een adviserende rol. Daarmee is hij onafhankelijk. 

Jaarlijks doet de vertrouwenscontactpersoon tijdens de najaars-ALV geanonimiseerd verslag van alle meldingen dat jaar en zijn aanbevelingen en reacties. Als bestuur kunnen wij in de ALV reageren op het verslag en uiteindelijk bepaalt de ALV of aanpassingen van het sociaal veilig sportklimaat nodig zijn. 
Dat lees je in ons technisch plan Jongste Jeugd. Het technisch plan jongste jeugd is op 27 oktober 2016 tijdens een ouderavond besproken met alle ouders van jeugdleden.

Bij vragen over het technisch plan, mail ons bestuurslid Marc op [email protected]


Alleen competitieleden kunnen zich opgeven voor de zaalhockeycompetitie, die wordt georganiseerd door de KNHB. Je kunt direct bij de inschrijving aangeven dat je zoon/ dochter interesse heeft in zaalhockey en kunt dan ook gelijk een machtiging afgeven voor de extra bijdrage van 50 euro voor de zaalhockey (de KNHB vraagt een fee en we betalen van deze bijdrage ook de huur van de zaal voor de trainingen). 

Heb je een vraag over zaalhockey? Neem contact op met [email protected] 
Door het inschrijfformulier in te vullen. We nemen zo snel mogelijk contact op. Heb je voor dit tijd vragen, mail gerust.
Hockeyclub Delfshaven is aangesloten bij het Jeugdsportfonds. Dat betekent dat jouw kinderen hun contributie vergoed kunnen krijgen door dit fonds als jouw inkomen onder een bepaalde drempel ligt. Is je kind ingeschreven bij dit fonds, dan komt het ook in aanmerking voor een tenue, stick, bitje en schoenen. Rotaryclub Delfshaven en Lionsclub Kraalberg betalen de tenues omdat zij dit belangrijk vinden. Mail ons, dan helpen we je verder. 

Heb je een Rotterdampas dan krijg je 25 euro korting op het lidmaatschap. Ook is het bij ons mogelijk je outfit en materialen in bruikleen te krijgen, wil je hier gebruik van maken, stuur ons dan een mail.
Ja graag! Bijvoorbeeld door Dikke Vriend te worden, door sponsoring, of door bij ons te komen trainen of trimhockeyen. Voor een minimumbedrag van 25 euro word je dikke vriend van Hockeyclub Delfshaven, we noemen je als Dikke Vriend op onze site. In onze toekomstige accommodatie komt een mooie eregalerij van onze Dikke Vrienden en daarnaast word je, als je ten minste 100 euro hebt gestort, jaarlijks uitgenodigd voor onze bbq ter afsluiting van het seizoen. 

Maar ook door (mondeling) reclame voor ons maken of via Facebook. Maar misschien heb je zelf een goed ander idee? Wij zijn geïnteresseerd in jouw initiatief. Neem gerust contact met ons op.
Yes we do! Thuis spelen we op de Lloyd Multipleinen (Mullerpier) voor de F-jeugd en E-jeugd en we spelen tijdens seizoen 17-18 op Varkenoord onze thuiswedstrijden voor de D-jeugd en C-jeugd. Zie hieronder voor meer informatie over de locatie en de bereikbaarheid. En kom gerust even kijken als je interesse hebt!
Welke vaardigheden moet mijn zoon of dochter op zijn/ haar leeftijd bezitten? HC Delfshaven heeft daarvoor een document opgesteld, dat leidend is in de trainingen. Het document is voor ouders van jeugdleden in te zien in de app. En vraag er anders gerust naar bij de trainingscoordinator of via [email protected]
Vooralsnog trainen wij, en spelen we competitie op ons tijdelijke veld op de Lloyd Multipleinen (Naast de Lloydpier) voor de F-jeugd en E-jeugd. Vlakbij tramhalte Pieter de Hooghweg lijn 8, metrostation Coolhaven. Kom je met de auto? Dan kun je deze (betaald) parkeren op het parkeerterrein bij de Albert Heijn aan de Sint Jobsweg of in de parkeergarage Q-Park Schiecentrale. Klik op deze link om je route te plannen in Google Maps. 

Let op: de D-jeugd en C-jeugd spelen hun thuiswedstrijden op Varkenoord, de homebase van HC Feijenoord. 

Bij de start van seizoen 2019-2020 krijgen wij ons eigen clubhuis en veld, aan de Energieweg 15 waar nu Voetbal Vereniging Blijdorp zit.


De statuten geven op hoofdlijnen aan wat de doelstelling van onze vereniging is, hoe we onze vereniging vormgeven en hoe verantwoordelijkheden zijn vormgegeven. De statuten kunnen alleen door de ALV worden aangepast. Aanpassing van de statuten verloopt via de notaris. 

Het huishoudelijk reglement geeft een nadere uitwerking aan de statuten. In het huishoudelijk reglement vind je bijvoorbeeld de betalingsvoorwaarden van de club. Ook het huishoudelijk reglement kan alleen door de ALV worden aangepast. Een wijziging van het huishoudelijk reglement behoeft geen goedkeuring van de notaris. 


Ons reglement staat op de site en in de LISA-app. Heb je het huishoudelijk reglement niet kunnen vinden en wil je het graag doornemen? Stuur dan een berichtje naar [email protected]
De Privacyverklaring van HC Delfshaven vind je bij de openbare documenten.
Op Varkenoord, de homebase van HC Feijenoord, spelen de D-jeugd en de C-jeugd hun thuiswedstrijden. Wij hebben namelijk (nog) geen eigen complex en het complex aan het lloyd Multiplein is te klein daarvoor. 
Dat kun je het makkelijkste bekijken in ons trainingsschema

Op hoofdlijnen:
  • Woensdagmiddag: hockeyschool voor de jeugd van 4-10 jaar die nog geen competitie spelen. Woensdag na 17.00uur meisjes C. 
  • Donderdagavond 20.00-21.30uur trimhockey.
  • Vrijdagmiddag: alle competitieteams met uitzondering van meisjes C en de funky voor 4-6 jaar.
  • Zaterdag: competitiewedstrijden. F- en E-jeugd op het Lloyd Multiplein en D- en C-jeugd op Varkenoord. 
  • Schoolsportverenigingen op maandag, dinsdag en donderdag: check ons trainingsschema voor de juiste data. 

Wil je meer weten over de trainingen, neem dan contact op met Romy van de Heide (trainingscoördinator).
Als je lid wordt bij ons, dan vragen we je om een stick, scheenbeschermers en een bitje aan te schaffen. Dat kan bij DAKA met 10% korting. Daarnaast kun je het bitje ook bij ons halen.

Als je competitie gaat spelen dan is ook een tenue nodig, want het team moet als team herkenbaar zijn voor de tegenstander. Het tenue is voor 50 euro te koop op de club. Het tenue is niet ergens anders te koop. 

Je kunt op de club alleen met pin betalen. 
Voor een proefles hoef je nog geen eigen stick aan te schaffen, maar kun je deze van ons lenen. Liefst schaf je wel al een bitje aan, want veiligheid staat voorop. Daarnaast sportschoenen en gymkleding. Let op, als het regent trainen we gewoon door, dus zorg voor warme kleding tijdens een regenachtige training. 

Als je na de proefles lid wordt bij onze club, dan vragen we je om zelf een stick te kopen. Want dan kunnen we de leensticks weer aan andere kinderen uitlenen. Ook ben je dan verplicht een bitje aan te schaffen (5 euro bij de club) en scheenbeschermers (die kun je bv. bij DAKA kopen). 


Funkey is erg leuk voor jeugdleden van 4 en 5 jaar. Funkey is een programma waarin gewerkt wordt met verschillende materialen en spelvormen zoals knots- en ringhockey, estafette en loopspellen. Daarnaast bieden we de basis van de hockeytechnieken spelenderwijs aan.

Naarmate het seizoen vordert wordt ook steeds vaker de reguliere hockeystick gebruikt tijdens de trainingen, maar bij funky draait het nog niet om het aanleren van de techniek, maar echt om het spelenderwijs eerste ervaringen opdoen met looptraining, training op het veld en hockeytechnieken. Een prima basis voor jeugdleden die vanaf 6-7 jaar over kunnen naar de F-jes. 

Tenue en materialen

Als je bij ons komt trainen dan heb je niet zoveel nodig, alleen makkelijk zittende kleding (en een joggingspak), sportschoenen, een bitje en scheenbeschermers. Trainen we binnen dan mag je alleen schoenen gebruiken met een witte zool, die je niet buiten hebt gedragen. Trainen we buiten, kleed je daar dan goed op. Uiteraard heb je een stick nodig om te kunnen spelen, maar je mag er altijd eentje van ons lenen

En we hebben een stoer tenue, heel gaaf! Een mintgroen-zwart streepjes shirt, zwarte rok of broek en zwart sokken met logo. Het tenue is is verplicht bij alle wedstrijden. Tenues zijn alleen bij ons te koop

https://www.hcdelfshaven.nl/files/library/tenue_def.pdf


Teamoverzicht

Teamoverzicht

Wedstrijdschema

Het wedstrijdschema